Skirp logo

Skirp - Kyynärsuoja

Kierrätysmuovipulloista valmistetun paloturvallisen kyynärsuojan tarkoituksena on sujuvoittaa työntekoa vähentämällä tuki- ja liikuntaelimistöstä johtuvia sairauspoissaoloja. Tämä mahdollistaa paremman tuottavuuden yritykselle.

  • Palosuojaamaton kyynärsuoja 55 € / kpl + alv
  • Palosuojattu kyynärsuoja 65 € / kpl + alv

Tuote on kehitetty yhteistyössä Etelä-Karjalan alueen teollisuuden yritysten, Saimaan ammattiopiston sekä LAB-ammattikorkeakoulun osuuskunnan kanssa.

Tuotteellamme on hyödyllisyysmallisuoja Suomessa ja SKIRP on hyväksytty tavaramerkki Suomessa ja EU:ssa. Olemme saaneet Business Finlandin innovaatiosetelin tuotteemme kehittämiseen.

Kyynärsuojan valmistaa kotimainen, työvaatteisiin erikoistunut Varpuke Oy.

Kyynärsuoja

78 % RPET Kierrätyskuitu, 22 % Spandex

Pehmuste

8 mm solukumi

Pesu- ja käyttöohjeet

Kyynärsuoja on tarkoitettu käytettäväksi suojavaatteen alla. Tällä varmistetaan paras paineen, hankauksen tai kivun lievitys.

Parhaan pesutuloksen saavuttamiseksi suosittelemme kuivapesua. Mikäli kyynärsuojan pesee vedessä, on vaarana, että palosuoja-aineen määrä vähenee. 

Burnblock palosuoja-ainetta voitte tilata meidän kauttamme. Se on turvallinen ja ekologinen palosuoja-aine, joka sisältää vain elintarvikkeista tuttuja ainesosia. Burnblock on 100 % biohajoava ja PH-neutraali.

Tarjouspyynnön voitte lähettää ”Pyydä tarjous” -painikkeen avulla.